Zapraszamy do zamawiania biszkoptu tortowego.
Średnica to 16cm, wysokość pozwala na przekrojenie na 3 lub 4 krążki. Biszkopt idealnie nadaje się do wysokich tortów kremowych lub pokrytych masą cukrową, jest zwarty i stabilny.
Tradycyjna receptura, używamy świeżych jaj z wolnego wybiegu, najwyższej jakości mąki z lokalnego młyna.
Prosty skład i najwyższej jakości składniki to podstawa naszej pracy.
Skład: jajka z wolnego wybiegu, mąka tortowa, mąka ziemniaczana.
Wypiekany po złożeniu zamówienia, specjalnie dla Państwa, dlatego prosimy o uwzględnienie czasu wysyłki - od 3 do 5 dni roboczych (bez weekendów i świąt). Nie wysyłamy w piątki i przed świętem, by paczka nie zalegała na sortownii lub w magazynie.
Wystawiamy faktury vat lub paragony
Nasza mała cukierenka jest pod stałym nadzorem sanepidu. Kupujesz z legalnego źródła.
Wypiekamy po zakupie, wysyłamy w ciągu 3-5 dni roboczych (bez weekendów i świąt). Produkt na zamówienie nie podlega zwrotom, prosimy o przemyślane zakupy.
Biszkopt można zamrozić lub przechowywać przed użyciemokoło 7 dni od wypieku, najlepiej w chłodnym miejscu np. w lodówce.