O przedmiocie

Cukier trzcinowy jest substancją stałą, bez zapachu. Charakteryzuje się karmelową, jasno-brązową barwą i niepowtarzalnym aromatem. Poddany działaniu wysokiej temperatury, rozpuszcza się.

Cukier trzcinowy stosowany jest jako zamiennik białego cukru. Może służyć do słodzenia kawy, herbaty, owsianek, koktajli czy drinków. Idealnie sprawdza się do przygotowania popularnego drinku o nazwie mohito.

Głównym składnikiem cukru trzcinowego jest sacharoza. Ponadto zawiera on składniki mineralne takie jak:

- magnez

- żelazo

- potas

- wapń

Stan Nowy
Marka Bioswena
Rodzaj Cukier
Postać cukier drobny
Rodzaj cukru cukier trzcinowy
Cechy dodatkowe wegetariańskie, wegańskie
Certyfikat brak
Produkt nie zawiera oleju palmowego, laktozy, pszenicy, konserwantów, barwników, antyzbrylaczy, soi, pestek, tłuszczy trans (utwardzanych), cholesterolu, nabiału, jajek, drożdży, GMO, orzechów
Waga 1.000 kg
EAN (GTIN) 5907694835893
Kod producenta PRZYP-18
Nazwa handlowa CUKIER TRZCINOWY
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 1.000 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 86081f78-bcca-49bf-a231-b2e322a5ea61

Podobne wyszukiwania