Grzybek herbaciany o średnicy ok. 8 cm plus starter.
Zaparzyć ok. 500 ml czarnej herbaty, dodać 40-50g białego cukru, wystudzić do temperatury pokojowej, a następnie dodać grzybek i starter. Poczekać 7-10 dni ( ocenia się smak kombuczy codziennie, od kiedy wytworzy się grzybek- córka). Do nastwienia kolejnej kombuczy można użyć obu grzybków, lub jednego z nich.
Można robić kombuczę również z herbaty białej i zielonej, a także innych naparów, jak kawa i zioła.

Więcej informacji:

  • Stan: Używany
  • Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.2 kg

Lokalizacja i dostawa

Warszawa, Praga-Południe

Formy dostawy:

  • Allegro Paczkomaty InPost 8,99 zł
  • Odbiór osobisty - przedpłata 0,00 zł
Numer telefonu: 514****** (zobacz)
Oferta: cbd53034-52ad-42fa-9a8b-e6aa06fdf354