Ręczna pionowa nadziewarka do kiełbas - przeznaczona do wyrobu wędlin, idealna dla gospodarstw domowych i dla małych masarni. Dzięki niej łatwo i szybko napełnisz farszem osłonki wędliniarskie.
Produkt wyposażony jest w 4 lejki (z systemem odpowietrzania), które są stabilnie zamontowane do nadziewarki przez dokręcaną obręcz. Cylinder wykonano ze stali nierdzewnej. W zestawie znajduje się specjalnie zaprojektowany, odporny na zginanie tłok.
Nadziewarka jest niezastąpiona przy produkcji domowych kiełbas, wędlin oraz potraw z podrobów.
Zestaw zawiera:
- nadziewarkę,
- 4 lejki (z systemem odpowietrzania) w różnych rozmiarach: 14 mm, 18 mm, 21 mm, 25 mm,
- obręcz do montażu lejków,
- korbę, śrubę do przytwierdzenia korby,
- śrubę do montażu nadziewarki do blatu o różnych grubościach,
- instrukcję obsługi.
Uwaga! Przed każdym użyciem nadziewarkę należy dokładnie umyć i rozprowadzić łyżeczkę oleju jadalnego na jej wewnętrznej powierzchni. Jest to konieczne, by zapewnić właściwą pracę tłoka i pozwala wydłużyć żywotność urządzenia.
Długość 23.6 cm
Szerokość 33.6 cm
Wysokość 56.2 cm
Masa 3.3 kg
Typ nadziewarki pionowa
Pojemność 4.0 kg
Zapraszamy do naszego sklepu stacjonarnego :
Adres : Jaworzno ul. Starzyńskiego 1
Telefon : 797-004-320
Godzinny otwarcia :
Poniedziałek-Piątek 9:00-17:00
Sobota 9:00-14:00