Książka w stanie bardzo dobrym minus: okładka ma minimalne wytarte brzegi.

#zKątaNaKonto

Możliwy odbiór osobisty w Zawierciu lub w Krakowie.

Pierwsze wydanie

Kuchnia dla głodnych wiedzy.

Czy zastanawiałeś się, kiedy ludzie zaczęli gotować? Jak przyrządzali jedzenie neandertalczycy albo jak mógł smakować stek po kromaniońsku?

Michał Kuźmiński, wieloletni szef działu Nauka „Tygodnika Powszechnego”, prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenia i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalszą przyszłość.

Z książki dowiesz się, jak wygląda gluten, poznasz tajniki zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą, że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego), poznasz zapach zupy z kwarków, dowiesz się, jak wyhodować sałatę w kosmosie i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie.

Ta książka to prawdziwie (r)ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na temat jedzenia i gotowania.

Więcej informacji:

  • Stan: Bardzo dobry
  • Tytuł: Nauka w kuchni
  • ISBN: 978832405564
  • Autor: Michał Kuźmiński
  • Rok wydania: 2019
  • Wydawnictwo: Znak
  • Liczba stron: 353
  • Numer wydania: 1

Lokalizacja i dostawa

Zawiercie

Formy dostawy:

  • Allegro Paczkomaty InPost 8,99 zł
  • Przesyłka kurierska - przedpłata 11,50 zł
  • Paczka pocztowa priorytetowa 14,00 zł
  • Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze 0,00 zł
  • Odbiór w punkcie: Paczkomaty 24/7 InPost - przedpłata 11,99 zł
  • Aktywnie sprzedaje
  • Lokalny społecznik
Numer telefonu: 793 *** *** (zobacz)
Oferta: 90b5cdd6-41f9-471f-bee2-cb42badce4a7