Piecyk turystyczny, namiotowy piecyk opalany drewnem marki DANCHEL OUTDOOR.
Do użytku w namiotach, szałasach jak również i na świeżym powietrzu. Piecyk jest około osiem razy bardziej wydajny niż otwarty ogień i bezpieczniejszy przy gotowaniu na świeżym powietrzu bez spopielania ziemi.
Piecyk ma długi przewód kominowy(190cm), który odprowadza opary i dym z obszaru gotowania. Sekcje kominowe są rozkładane i przechowywane wewnątrz korpusu pieca, a nogi składają się w celu łatwego przenoszenia.
Lekki(jak na stalowy).
Idealny na plażę, góry, jezioro lub wyprawę na dziko.
Funkcje:
8 sekcji kominowych, które przechowywane są wewnątrz korpusu pieca
Bardzo mocny 2-milimetrowy materiał korpusu
Super przenośny i szybki w instalacji,
można z łatwością zamontować w namiocie dzięki dodatkowym szczelnym przepustom.
wbudowany w rurę spalinową szyber ułatwia kontrolowanie spalania
Materiał: walcowana płyta stalowa(inox) na zimno,
Rozmiar:ostatnie zdjęcie(całkowita wysokość po rozłożeniu 220cm)
Waga: ok.15kg