O przedmiocie

Piła stołowa do cięcia mięsa i kości BIZERBA FK 23

Prowadzenie rozbioru i porcjowania świeżego mięsa z kością lub bez kości oraz cięcie kości rurkowych, drobiu i ryb. Opływowa bryła z jednego odlewu bez nitów.

Piła jest przeznaczona do przetwarzania zarówno świeżych ryb jak i zamrożonego mięsa oraz produktów z kością takie jak gicz wołowa lub kości na zupę.

- porcjowanie mięsa na jednakowe kawałki, np. na kotlety

- szeroka paleta taśm brzeszczotów umożliwia także przetwarzanie produktów o wysokiej jakości, takich jak ryba lub wołowina z dokładnością co do grama oraz z odpowiednią prezentacją produktu

- solidne wykonanie ze stali szlachetnej, brak kantów, wersja spawana zintegrowana elektronika w zabudowie co oznacza doskonałe zabezpieczenie przed uszkodzeniami mechanicznymi oraz wodą

- koła brzeszczotu wykonane z materiału pełnego, koło regulujące można wymienić bez użycia narzędzi

- zaawansowany technicznie system zgarniania resztek z koła i z taśmy - łatwy demontaż w celu czyszczenia

- wyjątkowa ergonomia urządzenia umożliwia jego obsługę zarówno praworęcznym jak i leworęcznym pracownikom, lepsze rezultaty krojenia oraz zmniejszone ryzyko obrażeń

- prosty oraz higienicznym proces czyszczenia

- optymalny dociskacz produktu ciętego w połączeniu z regulowaną listwą ochronną oraz prowadnicą brzeszczotu

- specjalne brzeszczoty oraz noże taśmowe do różnych obszarów zastosowania

- szybka oraz wygodna wymiana taśm brzeszczotu bez ryzyka obrażeń

Zasilanie: 230 / 400 V

Wymiary zewnętrzne: 520 x 580 x 857 mm

Maks. wysokość cięcia: 250 mm

Szerokość cięcia: 10-190 mm

Stan Bardzo dobry
Marka bez marki
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 9f09ba7a-7d11-4d0e-9709-4270bd950b2f

Podobne wyszukiwania