- Stan: Bardzo dobry
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.565 kg
- Autor: Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
- Numer wydania: 6
- Nośnik: książka papierowa
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Język publikacji: polski
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- Liczba stron: 384
- Okładka: miękka
- Wysokość produktu: 15.00 cm
- Szerokość produktu: 17.00 cm
- Rok wydania: 2016
- Klasa: wieloletnie
- Tytuł: Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Stan: Bardzo dobry
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.565 kg
- Autor: Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
- Numer wydania: 6
- Nośnik: książka papierowa
- Rodzaj: tradycyjny podręcznik
- Język publikacji: polski
- Przedmiot: Przedmioty zawodowe
- Liczba stron: 384
- Okładka: miękka
- Wysokość produktu: 15.00 cm
- Szerokość produktu: 17.00 cm
- Rok wydania: 2016
- Klasa: wieloletnie
- Tytuł: Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik
- Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne