O przedmiocie

Witam. Mam do zaoferowania algi japońskie do produkcji kefiru wodnego z własnej hodowli . Wodny kefir powstaje w ciągu 2 dni w wyniku fermentacji cukru przez konsorcjum grzybów i bakterii. Swoją hodowlę prowadzę w słoiku 1-litrowym do którego nalewam 0,5 litra wody, dodaje 1-1,5 łyżki cukru oraz 6 rodzynek. Rodzynki można zastąpić innymi suszonymi owadami takimi jak daktyle czy morele. Kwestia odnalezienia własnego najlepszego przepisu na kefir. Po 2 dniach zlewam kefir , słoik zaparzam i następnie dodaje do wyparzonego wcześniej słoika algi japońskie. Ważne aby do przygotowania kefiru używać plastikowej łyżeczki oraz plastikowego sitka. Algi mogą przeżyć także tydzień w lodówce jeśli dodamy do nich bardzo dużo ilość cukrów oraz suszonych owoców. Zapraszam do zakupu . W razie jakichkolwiek pytań chętnie odpowiem na czacie.

Stan Bardzo dobry
Waga netto 10 g
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 11b6f4d4-032f-416e-8559-af7f18879c1a

Podobne wyszukiwania