O przedmiocie

CLARIL SP-ŚRODEK DO KLAROWANIA I STABILIZACJI Właściwości: Bentonit 50%, PVPP 20%, kazeiniany 15%, krzemionka 15%
Zastosowanie: Odpowiedni do win białych, czerwonych i różowych. Usuwa termoniestabilne białka, wspiera sendymentację cząstek osadowych poprzez usunięcie z wina polifenoli i protein. Doprowadza do wyraźnego złagodzenia win poprzez usunięcie goryczkowych tonów. Wino zyskuje na świeżości i wykazuje mniejszą potrzebę do zabezpieczania dwutlenkiem siarki.
Dawkowanie: 10-30 g/hl (100 l) delikatna poprawa właściwości sensorycznych,
50-90 g/ hl klarowanie moszczu, usunięcie produktów utleniania, stabilizacja i klarowanie wina,
do 150 g/ hl korekta własciwości sensorycznych,
Opakowanie: 1 kg
zdjęcie wyłącznie poglądowe, w rzeczywistości proszek jest bardziej pylisty bez grubszej frakcji.
Dystrybutor: BS Viniarskie Potreby, Czechy

Stan Bardzo dobry
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 1 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: cd93c485-d119-4685-a741-b166b927fe37

Podobne wyszukiwania