O przedmiocie

Właściwości:

Cukier trzcinowy powstały z trzciny cukrowej nierzadko uchodzi za zdrowszą alternatywę do słodzenia. Nierafinowany, czyli produkowany jest bez oczyszczania (oddzielania) melasy trzcinowej. To właśnie ona cukrowi trzcinowemu nadaje lekko brązową, karmelową barwę.
Zastosowanie:

Zastosowanie cukru trzcinowego jest dość szerokie. Z powodzeniem możemy użyć go jako zamiennika cukru białego. Idealny do słodzenia kawy, herbaty, innego rodzaju napojów ciepłych oraz zimnych, deserów, ciast, konfitur itp.
Zawartość:

1kg
Sposób przechowywania:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Stan Nowy
Nazwa handlowa Cukier trzcinowy
Kod producenta 30,09,27
Marka inny
Postać cukier kryształ
Rodzaj cukru cukier trzcinowy
Waga 1.000 kg
EAN (GTIN) 5908261553653
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 1.050 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: adade143-2cd1-4fa3-bb7d-dc1c5f381d83

Podobne wyszukiwania