Pyszna czekolada mleczna SICAO do fondue lub fontann w postaci pastylek.
Waga netto produktu to 0,25 kg .
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator E322, aromat wanilina, emulgator E476.
Rekomendowana temperatura przechowywania 12 - 20 st C.
Wartość odżywcza na 100 g:
- wartość energetyczna 538,3 kcal
- białko 5,6 g
- tłuszcz całkowity 31,7 g
- węglowodany 57,2 g
Najlepiej spożyć przed 01.01.2021
Producent: Barry Callebaut Manufacturing Polska Sp. z O.O. ul. Nowy Józefów 36 , Łódź
Czekolada fabrycznie zapakowana, nie otwierana .
Torebkę możesz swobodnie otwierać i zamykać dzięki strunowym zamknięciu.
Czekoladę możesz wykorzystać :
- do fondue
- do fontann
- jako polewa
- do produkcji pralin i czekolad
- do spożywania normalnie bez dodatków