David Rio Tiger Spice Chai Latte 1816g-SMART Marka David Rio
Przyprawa tygrysia Puszka 1816g : posiada koffeine
David Rio Chai „Tiger Spice” ma szczególnie korzenną nutę, ale jest także cudownie kremowy, również jeden z „królów” z serii David Rio Chai.
Przyprawa tygrysia 1816g
David Rio Chai „Tiger Spice” ma szczególnie korzenną nutę, ale jest także cudownie kremowy, również jeden z „królów” z serii David Rio Chai. Tiger Spice Chai Latte - tradycyjny indyjski smak Chai Davida Rio z naturalną mieszanką
Mieszanka przypraw z proszkiem czarnej herbaty i przyprawami:
Cukier trzcinowy, cynamonem, kardamonem i goździkami, olej kokosowy, miód, czarna herbata w proszku (4%), maltodekstryna z tapioki, naturalne aromaty, białko mleka, mielony cynamon, mieszanka przypraw, sól.
.........................................
informacja dla alergika:
Cukier trzcinowy, olej kokosowy, suszony syrop kukurydziany, granulki miodu, sproszkowana czarna herbata (4%), białko mleka, naturalne aromaty, mielony cynamon, mieszanka przypraw, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), stabilizator (fosforan dipotasowy), zawiera soję i kofeinę.
Zawiera kofeinę i maltodekstrynę
Mocna indyjska mieszanka przypraw z czarnej herbaty, która zmienia śmietanę i miód bez mleka w kremowe doznania. Wszystkie David Rio Chai powinny być przechowywane w suchym i chłodnym miejscu wolnym od obcych zapachów. Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 25 ° Celsjusza.
David Rio Chai Latte z San Francisco:
Żadna kawiarnia, bar lub kawiarnia nie obejdzie się bez ekskluzywnego Davida Rio Chai Latte. Najsłynniejszy Chai z San Francisco otrzymał kilka nagród. Firma została założona w 1996 roku. Asortyment obejmuje 11 różnych rodzajów Chai o niepowtarzalnym smaku.
Wszyscy David Rio Chais mają certyfikat koszerności. Nie zawierają uwodornionych olejów roślinnych ani tłuszczów i nie zawierają glutenu ani laktozy. David Rio Chai wyróżnia się wyjątkową jakością, niepowtarzalnym aromatem i doskonałym designem. Popularne odmiany David Rio Chai zostały nazwane na cześć gatunków zagrożonych.
Przygotowanie mleka i wody do kubka Chailatte:
Daj około 28 g. (2 łyżki stołowe) proszku chailatte do kubka do herbaty. Teraz wlej około 100 ml gorącej wody na proszek i pozwól mu działać przez 1 min. Teraz wlej około 20 ml ciepłego pełnego mleka 3,5% (alternatywnie: soja, ryż lub mleko bez laktozy). Kolejność, najpierw woda, a następnie mleko, jest ważna, ponieważ tłuszcz mleka zapobiega powstawaniu aromatów. Możesz także przygotować Chai tylko z wodą, ale to kwestia gustu. Możesz także pozwolić Chai ostygnąć i cieszyć się zimnem z kostkami lodu.
David Rio Tiger Spice Chai Latte 1816g-SMART EAN (GTIN) 658564858881
David Rio Tiger Spice Chai Latte 1816g-SMART