O przedmiocie

edno opakowanie przeznaczone do odfermentowania 100L nastawu zawierającego:

* 25kg cukru białego
lub
* 28kg glukozy

Skład: 360g netto, drożdże, pożywka i mikroelementy.

Cukier lub glukozę należy rozpuścić w 40L gorącej wody. Po dokładnym wymieszaniu dopełniamy fermentator letnią wodą do całkowitej objętości 100L. Do nastawu o temperaturze 250C wsypujemy całą zawartość saszetki i dokładnie mieszamy.
Optymalny zakres temperatur fermentacji: 22-280C.
Tolerancja alkoholu do 18%.
Czas fermentacji uzależniony od temperatury otoczenia: 4-6 dni.

Stan Nowy
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.150 kg
Kod producenta ARE-S-222
Masa netto 360.00 g
Marka Ares
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: c0db799a-bae4-4acb-802f-501babddb5f5

Podobne wyszukiwania