Drożdże gorzelnicze Coobra Rum Yeast
Rum to trunek uniwersalny – szybko rozgrzewa dodany do gorącej herbaty i doskonale smakuje podany na lodzie lub w orzeźwiających drinkach. Jeśli masz zamiar zrobić rum samodzielnie, wybierz drożdże gorzelnicze Coobra Rum Yeast przystosowane do fermentacji nastawów na melasie, cukrze trzcinowym i mieszanek melasy z glukozą. Za pomocą proponowanych przez nas drożdży uzyskasz intensywnie aromatyczny rum o pełnym, typowym dla gatunku smaku, zwłaszcza, jeśli dysponujesz aparaturą typu pot-still. Coobra Rum Yeast to drożdże używane przez komercyjne gorzelnie na całym świecie, co świadczy o ich wysokiej jakości i wydajności. Produkują do 15% alkoholu w czasie 5-8 dni. Z powodzeniem możesz je zastosować również do fermentacji nastawu na cukrze (6 kg) lub nastawu na glukozie (6,5 kg). Jeśli korzystasz z cukru trzcinowego, wybieraj cukier nierafinowany bogaty w melasę.
Zapraszamy do naszego sklepu stacjonarnego :
Adres : Jaworzno ul. Starzyńskiego 1
Telefon : 797-004-320
Godzinny otwarcia :
Poniedziałek-Piątek 9:00-17:00
Sobota 9:00-14:00