O przedmiocie

DROŻDŻE GORZELNICZE T48

- przefermentują 6kg cukru w 2 dni, uzyskamy zacier ok. 14%

- przefermentują 8kg cukru w 5 dni, uzyskamy zacier ok. 20%

po ostudzeniu do około 25°C dodajemy zawartość torebki i solidnie mieszamy 1 minutę.

- temperatura pracy: zalecane jest, aby fermentacja przebiegała w temperaturze 20 - 30°C, przy czym najkorzystniejsza jest temperatura 25°C. Doprowadzenie do przekroczenia 35°C spowoduje zastopowanie pracy drożdży.

- czas fermentacji: 2-5 dni.

- wydajność: ok. 14-20% alkoholu (z 6-8kg cukru)

Sklep stacjonarny ;

Tomaszów Mazowiecki

Warszawska 39

97-200 Poland

Stan Nowy
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.140 kg
EAN (GTIN) 5904816910544
Marka Coobra
Kod producenta Drożdże gorzelnicze turbo t48 8kg
Masa netto 140.00 g
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 4b4d38a6-3cd5-44dd-8e3d-cb816b86d4ed

Podobne wyszukiwania