O przedmiocie

Przy zakupie więcej niż jednej sztuki produktu, wszystkie przetwory pakuję do jednej przesyłki.

paczka do 20kg.

Dynie wyhodowane w moim przydomowym ogrodzie. Ogród znajduje się w znacznej odległości od dróg krajowych i autostrad.

Do podlewania używam deszczówki i wody z własnej studni głębinowej.Zasilam i opryskuję rośliny wyłącznie naturalnymi środkami: kompostem, popiołem drzewnym, drożdżami i produktami roślinnymi.

Nie używam sztucznych barwników, polepszaczy smaku, zagęszczaczy. Aby uzyskać gęsty produkt odparowuję go z nadmiaru wody i soku.

Wielokrotna pasteryzacja, znana również jako tyndalizacja, to metoda konserwacji żywności polegająca na kilkukrotnym (najczęściej trzykrotnym) podgrzewaniu zawartości słoików lub puszek w temperaturze około 100°C, z przerwami na schłodzenie. Celem jest zniszczenie bakterii, grzybów i ich form przetrwalnikowych, co ma zapewnić bezpieczeństwo i przedłużyć okres przydatności do spożycia produktów. 

Doskonały do naleśników, gofrów,kanapek, pączków, ciast, racuchów.

Na 1kg dyni sok z 3 pomarańczy

Stan Nowy
Marka bez marki
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 0.480 kg
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: ec39420b-2de2-4549-acb0-23e3c8c2fc69

Podobne wyszukiwania