- Stan: Bardzo dobry
- Gatunek: Kuchnie świata i regionalne
- Język publikacji: polski
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 2.330 kg
- Okładka: twarda
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 1994
- Forma: album, atlas
- Tytuł: Encyklopedia Sztuki Kulinarnej 11x t.2 Kuchnia rosyjska t.3 Kuchnia włoska t.4 Kuchnia francuska I t.5 Kuchnia francuska II t.7 Kuchnia niemiecka t.8 Kuchnia japońska t.9 Kuchnia grecka
- Autor: Praca zbiorowa
- Wydawnictwo: inne
- Liczba stron: 94
- Seria: inna
- Szerokość produktu: 11.60 cm
- Wysokość produktu: 22.20 cm
- ISBN: 9788385477563
- Stan: Bardzo dobry
- Gatunek: Kuchnie świata i regionalne
- Język publikacji: polski
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 2.330 kg
- Okładka: twarda
- Nośnik: książka papierowa
- Rok wydania: 1994
- Forma: album, atlas
- Tytuł: Encyklopedia Sztuki Kulinarnej 11x t.2 Kuchnia rosyjska t.3 Kuchnia włoska t.4 Kuchnia francuska I t.5 Kuchnia francuska II t.7 Kuchnia niemiecka t.8 Kuchnia japońska t.9 Kuchnia grecka
- Autor: Praca zbiorowa
- Wydawnictwo: inne
- Liczba stron: 94
- Seria: inna
- Szerokość produktu: 11.60 cm
- Wysokość produktu: 22.20 cm
- ISBN: 9788385477563