O przedmiocie

Domowej produkcji sos z fermentowanych papryczek habanero pochodzących z polskich upraw ekologicznych. Sos dojrzewa z opalanym drewnem dębowym przez ponad rok. Gotowy sos przez niskie PH oraz zasolenie nie ulega zepsuciu, chociaż polecam przechowywanie w lodówce. Bardzo ostry, wyrazisty w smaku sos - wystarczy kilka kropel aby doprawić potrawę. Owocowo-kwiecisty aromat habanero przebija się przez smaki umami uzyskane z fermentacji, moc ok 100 000 SHU.

Składniki: Fermentowane papryczki habanero, sól, ocet, przyprawy.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 523ea0f5-d2d9-4f21-bd54-afb823491c74

Sosy

Przybyszew  
(9)
Dobra  
(8)
Łódź  
(8)
Słomniki  
(4)
Pomianów Dolny  
(4)
Buczkowo  
(3)
Głuchołazy  
(2)
Grójec  
(2)
Białystok  
(2)
Legnica  
(2)
Kluczbork  
(2)
Tarnów  
(1)
Tomaszów Lubelski  
(1)
Michałów  
(1)
Lubaczów  
(1)
Leszno  
(1)
Chełm  
(1)
Osiek  
(1)
Chełmża  
(1)
Łowicz  
(1)
Chełmno  
(1)
Puńsk  
(1)
Rozłazino  
(1)
Solec Kujawski  
(1)
Małe Gacno  
(1)
Opole  
(1)
Rybnik  
(1)
Borek Szlachecki  
(1)
Hodyszewo  
(1)
Brzozów  
(1)
Sobiemyśl  
(1)
Gliwice  
(1)
Pruszcz Gdański  
(1)
Stare Miasto  
(1)
Sosnowiec  
(1)
Łochów  
(1)
Staszów  
(1)
Nisko  
(1)
Żyrardów  
(1)
Sieniawa  
(1)
Augustów  
(1)
Leszczyna  
(1)
Załuski  
(1)
Czarny Dunajec  
(1)
Pałecznica  
(1)
Biłgoraj  
(1)
Stary Folwark  
(1)
Budry  
(1)
Ziębice  
(1)
Łańcut  
(1)
Chełmiec  
(1)
Książenice  
(1)
Grudziądz  
(1)
Stary Uścimów  
(1)
Kochanowice  
(1)
Nagoszyn  
(1)
Lębork  
(1)
Sokołów Podlaski  
(1)
Jarosław  
(1)
Bytom  
(1)