O przedmiocie

Piętrowa fontanna czekoladowa służy do przygotowania fondue z ciepłej, płynnej czekolady, lub innych składników o gładkiej konsystencji (np. roztopionego sera, karmelu, sosów, syropów lub ketchupu). Można w nich zanurzać różnorodne produkty w zależności od upodobań m.in. owoce, ciastka, naleśniki, gofry, pączki, lody czy pianki.

Cechy fontanny czekoladowej:

- Szerokie zastosowanie - do fondue (czekolada, roztopiony ser, karmel, sosy, syropy lub ketchup)

- Wydajność - grzałka o mocy 250 W

- Duża pojemność - do 6 kg składnika

- Łatwe czyszczenie - szybki demontaż oraz trwała stal nierdzewna

- Komfort pracy - cicha praca, przemyślana konstrukcja, stabilne nóżki oraz kompaktowe wymiary

- Bezpieczeństwo - system ochrony przed przegrzaniem

Fontanna użyta tylko 2 razy. Stan idealny!!

Istnieje możliwość kupienia osobno fontanny lub podestu ( proszę o wiadomość )

Stan Bardzo dobry
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: e0ad9c10-8816-49e4-a6a8-b67479768a8d

Podobne wyszukiwania