O przedmiocie

Glukoza krystaliczna jest zamiennikiem tradycyjnego, białego cukru. To produkt w postaci drobnokrystalicznego białego proszku, otrzymywany w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi ziemniaczanej. Jest to cukier najłatwiej przyswajalny przez człowieka. Naturalne źródło słodkości - substytut tradycyjnego cukru (sacharozy), od której jest mniej słodka.

Zastosowanie:

Idealnie nadaje się do fermentacji przy produkcji piwa, wina i nastawów cukrowych. Zastosowanie glukozy do fermentacji piwa znacznie poprawia smak i jakość piwa domowego. Glukoza stosowana jest jako środek regulujący słodycz napojów wytwarzanych z udziałem koncentratów soków oraz w produkcji napojów sproszkowanych i gazowanych.

Stan Nowy
Rodzaj glukoza
Marka Orisa
Waga 1.000 kg
EAN (GTIN) 5904413363842
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 189188ee-4700-47ec-9b77-bf796e636ffb

Podobne wyszukiwania