O przedmiocie

Warunki uprawy: Wypłukane nasiona zalać w wyparzonym słoiku na kilka godzin letnią, przegotowaną wodą. Następnie wodę należy zlać, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe, nienasłonecznione miejsce. Przepłukiwać i zlewać wodę, co najmniej 2 razy dziennie. Po 3-4 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Zastosowanie:Idealne jako dodatek do dań głównych ,sałatek i kanapek.

  • Stan: Nowy
  • Typ: kiełki
  • Rodzaj: inny
  • Stan: Nowy
  • Typ: kiełki
  • Rodzaj: inny
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 6a1fd6b7-e53f-4720-a34e-7db1f08a52f3

Kiełki

Tarnobrzeg  
(6)
Biłgoraj  
(4)
Wrocław  
(2)
Łapy  
(1)
Słupsk  
(1)
Lublin  
(1)
Kobyłka  
(1)
Włoszczowa  
(1)
Łobez  
(1)
Przedecz  
(1)
Skrzynno  
(1)
Międzyzdroje  
(1)
Słomniki  
(1)