O przedmiocie

Profesjonalny Japoński nóż szefa kuchni
Japoński nóż kuchenny krojenia mięsa ryb krajarka do warzyw rzeźnika Sashimi nóż introligatorski do gotowania tasaka

Parametry produktu:
Materiał ostrza: 5 cr15mov ze stali nierdzewnej
Grubość ostrza: 2.0mm
Twardość ostrza: 56 ± 2HRC
Ostrze wykończenie: polski
Uchwyt: Stal nierdzewna
Funkcja:
Niezwykle ostry: Każde ostrze wykonane jest z kutego stal wysokowęglowa. Ostrza są następnie ręcznie polerowane i ostatecznie poddawane obróbce satynowej-zapewniając wyjątkowo ostre i wydajne krawędzie, które mogą być utrzymywane przez długi czas nawet w codziennym intensywnym użytkowaniu.
Komfort i bezpieczeństwo:Uchwyt jest łatwy w obsłudze, wygodny i antypoślizgowy. Równowaga między ostrzem a uchwytem każdego noża jest bardzo równomierna. Jeśli często używasz noża do obsługi dużych ilości składników, nacisk na ramię noża równoważnego jest znacznie mniejszy.
Trwałe: Wykonane ze stali stołowej o twardości 58 skał, ostrza nie są zardzewiałe, żrące ani odbarwione. Nadal musisz ręcznie myć noże i utrzymywać je w suchości, aby zachować ich wygląd. Precyzyjne kucie tworzy trwałe narzędzia tnące.

Stan Nowy
Marka inna
Długość trzpienia 13 cm
Materiał ostrza ze stali
Przeznaczenie pozostałe
Stan opakowania oryginalne
Materiał uchwytu drewno
Długość ostrza 18 cm
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: af071d32-ae0d-4b4f-aa36-0bd503691c71

Podobne wyszukiwania