O przedmiocie

Kiełbasa z dzika Produkt w osłonce naturalej w jelicie wieprzowym wędzony w wędzonej tradycyjnej opalanej drewnem olchowym, dębowym, bukowym. Spalany z pełnym dostępem powietrza co ma wpływ na skład i jakość dymu wędzarniczego. Wędzona w temperaturze około 80 stopni Celsjusza przez około 6 godzin. Dodatek około 20% dwójki wieprzowej tłustej kropka posiada typowy smak kiełbasy myśliwskiej smak zapach. Przypomina smakowo tradycyjną recepturę kiełbas myśliwskich. Osiąga też trwałość z okresu kiedy nie stosowano przechowywania w chłodniach. SKŁAD: mięso z dzika z całej tuszy bez schabów 80%. Dwójka wieprzowa tłusta 20% (ścinki z boczku, podgardle) sól kamienna, czosnek, glukoza, pieprz czarny mielony i woda. KIEŁBASA z DZIKA Mięso badane , zakład pod nadzorem wewerynarii. Cena dotyczy kg.

Pakujemy próżniowo W przypadku jakich kolwiek informacji , pytań , uwag chętnie porozmawiamy 15 845-33- 50 w każdy dzień roboczy do godz. 10.00 NUMER WETERYNARYJNY ZAKŁADU PL 18187203 IW

Stan Nowy
Rodzaj kiełbasa
Marka inny
Główny składnik dziczyzna
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: b8d0f07e-ef4b-4dd5-aeb1-49519947f093

Podobne wyszukiwania