O przedmiocie

Kiełbasa z dziczyzny sarny przeważnie mięso z koziołka ze względu na kojarzenie pochodzenia mięsa sarna- sarnina, koziołek to samiec sarny. Mięso z całej sztuki nieklasowane dodatek około 20% mięsa drobnego wieprzowego ze względu na walory smakowe i tłuszcz. Przyprawy tradycyjne sól kamienna Kłodawa pieprz czarny mielony przez nas cukier lub glukoza, czosnek mielony, przyprawy ziołowe. Wędzenie w wędzarni tradycyjnej opalanej drewnem liściastym. W temperaturze około 80 stopni Celsjusza przez około 6 godzin. Do czasu uzyskania efektów obróbki termicznej mającej na celu przygotowanie do spożycia i długiego terminu przechowywania. Kiełbasy z tej wędzarni i w ten sposób wędzone są laboratoryjnie badane, na zawartość i rodzaju dymu. Po tego rodzaju obrótce termicznej uzyskuje się około 0,80 kg gotowej kiełbasy do spożycia z 1 kg surowej czyli wydajność około 80%

SKŁAD
Mięso sarna koziołek z całej tuszy bez schabu w 80%. Dwójka wieprzowa tłusta (ścinki boczku i podgardle) 20%, sól kamienna, czosnek, glukoza, pieprz czarny mielony i woda.

Wysyłając w paczkach kiełbasę pakujemy próżniowo, do każdej paczki dodajemy smaczny gratis naszej oferty na degustację.
Serdecznie zapraszamy na nasze inne aukcje bo u nas kupujesz to zdrowia nie rujnujesz.

W przypadku jakich kolwiek informacji , pytań , uwag chętnie porozmawiamy
15 845-33- 50
w każdy dzień roboczy do godz. 10.00

NUMER WETERYNARYJNY ZAKŁADU PL 18187203 IW

Stan Bardzo dobry
Rodzaj kiełbasa
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: f8a81e68-80a2-4b35-a3f6-3959bf3fab17

Kiełbasy i parówki

Nysa  
(13)
Inowrocław  
(6)
Choczewo  
(6)
Buczkowo  
(4)
Ząbki  
(2)
Piątek  
(2)
Małkinia Górna  
(2)
Racibórz  
(1)
Lwówek Śląski  
(1)
Oława  
(1)
Olsztyn  
(1)
Lasocice  
(1)
Zator  
(1)
Bieliny  
(1)
Rumia  
(1)
Przyjaźnia  
(1)
Szczytno  
(1)
Żędowice  
(1)
Rogoźnica  
(1)
Kowal  
(1)
Sandomierz  
(1)
Kobylec  
(1)
Kosewo  
(1)
Twardogóra  
(1)
Jamielnik-Kolonia  
(1)
Olecko  
(1)
Łasin  
(1)
Goleniów  
(1)
Groń  
(1)
Wisła  
(1)
Łódź  
(1)
Lipce Reymontowskie  
(1)