Oferuje przygotowanie księgi HACCP i GHP/GMP, dla dowolnej jednostki gastronomicznej takiej jak:
- food truck
- restauracja
-catering
- hotel
- bistro
- lunchownia itp.
Prowadzę doradztwo w zakresie wdrażania systemów bezpieczeństwa żywności w sektorze gastronomicznym i przemyśle spożywczym.
System HACCP jest obowiązkowym w Polsce systemem zapewnienia bezpieczeństwa żywności w gastronomii oraz innych zakładach wytwarzających żywność. Każdy zakład gastronomiczny jest zobowiązany rozpocząć wdrażanie tego systemu, a następnie wciąż go udoskonalać.
Możliwy zakres działań:
przeprowadzenie audytu zerowego, mające na celu zapoznanie się ze stanem sanitarno-higienicznym firmy, istniejącymi procesami i procedurami;
Opracowanie księgi HACCP i instrukcji GHP/GMP
przeprowadzenie szkolenia wewnętrznego dla pracowników
pomogę w uzyskaniu wszystkich zezwoleń, dokumentacji wraz z otrzymaniem pozytywnej decyzji sanepidu.
Cena 350 zl
wiecej informacji 660089390