O przedmiocie

Ziarna łubinu słodkiego, rośliny strączkowe z rodzaju Lupinus. Po ugotowaniu w osolonej wodzie spożywane głównie jako przekąska, popularna w krajach basenu Morza Śródziemnego i Ameryce Łacińskiej.

Przed gotowaniem namoczyć w zimnej wodzie na 24 godziny. Gotować w świeżej, osolonej wodzie.

  • Stan: Nowy
  • Rodzaj kuchni: kuchnia arabska
  • Stan: Nowy
  • Rodzaj kuchni: kuchnia arabska
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 46fadae4-a6e4-46b4-86a6-fd0fa89aeebf

Kuchnie świata

Wólka Kosowska  
(17)
Wieliczka  
(12)
Rzezawa  
(10)
Zielona Góra  
(7)
Bolewice  
(5)
Legionowo  
(5)
Opole  
(4)
Soblówka  
(4)
Radomsko  
(4)
Gdynia  
(3)
Zamość  
(3)
Olszówka  
(3)
Chęciny  
(2)
Pękowice  
(2)
Blizne  
(2)
Borkowo  
(2)
Kopice  
(2)
Szałsza  
(2)
Szubin-Wieś  
(1)
Bytom  
(1)
Długołęka  
(1)
Radzionków  
(1)
Mysiadło  
(1)
Kowalowice  
(1)
Wyszków  
(1)
Skarżysko Kościelne  
(1)
Wilkowiecko  
(1)
Hrubieszów  
(1)
Gniezno  
(1)
Przekolno  
(1)
Malbork  
(1)
Głuchołazy  
(1)
Chełmża  
(1)
Niedrzaków  
(1)
Wieluń  
(1)
Niedzica  
(1)
Ostrów Wielkopolski  
(1)
Ujsoły  
(1)
Smardzew  
(1)
Gorzów Wielkopolski  
(1)
Sulechów  
(1)
Żywiec  
(1)
Przybyszew  
(1)
Pomiechówek  
(1)
Rybnik  
(1)
Kobiele Wielkie  
(1)
Ślesin  
(1)
Mierków  
(1)
Żarnów  
(1)
Rzeszów  
(1)
Gliwice  
(1)
Jastrzębie-Zdrój  
(1)
Polski Konopat  
(1)
Szaflary  
(1)
Reda  
(1)
Toruń  
(1)
Grójec  
(1)
Błonie  
(1)
Kartuzy  
(1)
Kazanów  
(1)
Zbiersk-Cukrownia  
(1)
Józefosław  
(1)
Niepołomice  
(1)
Mielec  
(1)
Łaziska Górne  
(1)
Sękowa  
(1)
Przemyśl  
(1)
Grójec Mały  
(1)
Częstochowa  
(1)
Ochaby Małe  
(1)
Wieleń  
(1)
Jaworzno  
(1)
Elbląg  
(1)
Środa Wielkopolska  
(1)
Oleśnica  
(1)
Mysłowice  
(1)
Kutno  
(1)
Trzebinia  
(1)
Bieniewo-Parcela  
(1)
Hermanowa  
(1)
Jasło  
(1)
Limanowa  
(1)
Świdnica  
(1)
Janki  
(1)
Kęszyca Leśna  
(1)
Police  
(1)
Sarnów  
(1)
Lubin  
(1)
Pabianice  
(1)
Radzymin  
(1)
Boguchwałowice  
(1)
Damienice  
(1)
Chodzież  
(1)
Brochów  
(1)
Krosno  
(1)