O przedmiocie

Bagassa to wysuszone włókna trzciny cukrowej, które są pozyskiwane w trakcie procesu wyciskania soku z łodyg trzciny cukrowej. Po rozdrobnieniu na włókna, surowiec przechodzi w postać pulpy, która stanowi doskonały materiał do produkcji takich wyrobów jak: miski, talerze, czy tacki. Naczynia z bagassy są w 100% biodegradowalne i kompostowane (ulegają biodegradacji w ciągu 90 dni, tworzą kompost dostarczając naturalnych składników dla gleby). Wykonane z niej opakowania są doskonałą przeciwwagą dla styropianu oraz innych wyrobów z tworzyw sztucznych. Produkty te nie przeciekają i są odporne na tłuszcz oraz wysokie i niskie temperatury. Ponadto są sztywne i wygodne w użyciu, a dzięki wysokiej estetyce mogą z powodzeniem zastąpić talerze ceramiczne. Znajdują zastosowanie w barach, restauracjach, szpitalach i podczas eventów. Można na nich serwować zarówno dania ciepłe, jak i zimne.. Produkt w pełni biodegradowalny. Przyjazne dla środowiska. Najtaniej na rynku. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny, możliwość negocjacji ceny.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: ba2e7f59-e21c-4f76-a4b4-f42916245ef3

Podobne wyszukiwania