To mieszanka do samodzielnego wypieku domowego keto ciasta. W jej skład wchodzi najwyższej jakości mąka kokosowa, mąka migdałowa, erytrytol (erytrol) i kakao. W opakowaniu, w osobnym woreczku dołączyliśmy bogaty w MCT olej i miąższ kokosowy (pasta, mus kokosowy). Mieszankę miąższu i oleju łączymy z wrzącą wodą i intensywnie miksując doprowadzamy do postaci kremu kokosowego (gęste mleczko kokosowe). Do kremu wystarczy dodać sypką zawartość opakowania oraz 3 jaja. Potem dokładnie zmiksować, można też dodać ulubione orzechy i bakalie. Po kilku minutach masa jest gotowa do wypieku. Wystarczy wstawić do nagrzanego piekarnika, piec przez 25 minut i dietetyczne brownie jest gotowe.
Składniki: olej kokosowy, erytrytol, miąższ kokosowy, kakao odtłuszczone, mąka kokosowa, mąka migdałowa, substancja spulchniająca (soda oczyszczona), naturalny aromat waniliowy, sól himalajska różowa.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 1216 kJ (292 kcal)
Tłuszcz: 27g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21g
Węglowodany: 16g
w tym cukry: 2g
w tym poliole: 14g
Błonnik: 6g
Białko: 8g
Sól: 0,7g