O przedmiocie

Stan - UŻYWANY (bo zakupiłem frytownicę)
{cena producenta ok. 520 zł}

Zestaw nie posiada elementów dodatkowych.
Wymiary opakowania: 41 x 31 x 27 cm
Waga z opakowaniem: 6 kg

Producent - Redmond

Technologia przygotowania:
gotowanie, gotowanie na parze, pieczenie, smażenie, wyrastanie ciast.

Komunikacja - Wyświetlacz elektroniczny

Inne funkcje
sterylizacja naczyń | przygotowanie posiłków dla dzieci | pasteryzacja produktów ciekłych | możliwość wyboru temperatury przygotowywania potrawy

Moc - 860 W

Ilość programów - 45

Zakres temperatur 35 - 170 °C

Ogrzewanie 3D - tak

Funkcja podtrzymywania temperatury - 24 godz.

Funkcja odgrzewania - 24 godz.

Funkcja opóźnionego startu - 24 godz.

Programy automatyczne - tak

Powłoka misy - antyadhezyjna

Pojemność misy - 5 l

Kolor - srebrno-czarny

Waga 5.8 kg

Proces przygotowywania potraw w multicookerze jest w pełni zautomatyzowany. Programy automatyczne umożliwiają przygotowywanie rozmaitych potraw, w tym potraw z mięs, drobiu, owoców morza, posiłków wegetariańskich, pilawu, jogurtów, ciast, fondue, wypieków, dżemów, konfitur, deserów, gotowanie kompotów, kasz, zup, warzyw, makaronów, smażenie na głębokim oleju.

W multicookerze REDMOND RMC-M90 udoskonalono uniwersalny program „MULTI-COOK”, dzięki któremu można samodzielnie zmieniać temperaturę przygotowywania potrawy w jeszcze większym zakresie, co zdecydowanie odróżnia urządzenie od innych modeli. Program „MULTI-COOK” przeznaczony jest do przygotowywania praktycznie każdej potrawy w temperaturze i czasie ustawionych przez użytkownika. Dzięki programowi„MULTI-COOK” multicooker REDMOND RMC-M90 może zastąpić cały zestaw przyborów kuchennych. Oprócz tego program „MULTI-COOK”umożliwia adaptowanie dowolnych przepisów kulinarnych do przygotowywania w multicookerze - czy to zaczerpniętych ze starej książki kulinarnej, czy Internetu. Zakres temperatur: 35-170°.

OGRZEWANIE 3D (ogrzewanie z każdej strony).
Trzy elementy grzewcze, znajdujące się w multicookerze REDMOND RMC- RMC-M90, rozmieszczone są w taki sposób, aby zapewnić wszechstronne i równomierne ogrzewanie produktu w misie. Pozwala to dobrać optymalną temperaturę przygotowywania potrawy w zależności od programu, zminimalizować ryzyko przypalenia się posiłku i pozbyć się nadmiernego kondensatu, tym samym osiągając możliwie najlepszy rezultat.
Program „QUICK COOK" („GOTOWANIE EKSPRESOWE”)
Program „STEAM" („GOTOWANIE NA PARZE”)
SLOW COOK (DUSZENIE NA WOLNYM OGNIU)
BREAD (CHLEB)
DESSERT (DESERY)
STEW (DUSZENIE)
YOGURT \ DOUGH (JOGURT)
OATMEAL (KASZA NA MLEKU)
GRAIN (KASZE)
PASTA (MAKARONY)
PILAF (PILAW)
PIZZA
FRY (SMAŻENIE)
BAKE (WYPIEKI)
SOUP (ZUPA)

FUNKCJA ODGRZEWANIA POTRAW
PODTRZYMYWANIE TEMPERATURY GOTOWYCH POTRAW (PODGRZEWANIE AUTOMATYCZNE)
OPÓŹNIENIE STARTU PROGRAMU
WSTĘPNE WYŁĄCZENIE PODGRZEWANIA AUTOMATYCZNEGO.
MISA Z POWŁOKĄ CERAMICZNĄ

Stan Bardzo dobry
Marka Redmond
Kolor dominujący czarny
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 0d538e0e-4a1e-4f0b-aff5-93d535435630

Podobne wyszukiwania