O przedmiocie

Kochasz znakomicie przyrządzone soczyste steki? Chcesz by Twoje gotowane, pieczone i grillowane mięsa były kruche i delikatne, a ich smak został podkreślony przez użyte przyprawy i marynaty?

  • Niezbędne narzędzie kuchenne - nakłuwacz z 56 ostrzami ze stali nierdzewnej, idealnie sprawdzi się podczas przyrządzania soczystych steków!

  • Dlaczego warto nakłuwać mięso przed jego obróbką termiczną?

  • Po pierwsze - zabieg ten pozwala na skrócenie gotowania, smażenia i grillowania nawet o 50%!

  • Po trzecie - mięso podczas obróbki zachowuje swoje naturalne soki, jest smaczniejsze, łatwiejsze do spożycia, a także do trawienia!

Dane techniczne:

  • Liczba ostrzy: 56

  • Długość ostrzy 2,5 cm

  • Materiał wykonania ostrzy: stal nierdzewna

Sklep stacjonarny ;

Tomaszów Mazowiecki

Warszawska 39

97-200 Poland

Stan Nowy
Marka Browin
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 64178db5-b234-4744-8861-332aec860707

Podobne wyszukiwania