O przedmiocie

Opis produktu

Nóż do trybowania przeznaczony jest do oddzielania mięsa wszelkiego rodzaju od kości. Długie, zakrzywione ostrze łatwo przesuwa się wzdłuż kości umożliwiając precyzyjną pracę.

Noże ze stali damasceńskiej są wykonywane zgodnie z kunsztem wytwarzania noży pięlegnowanym od 25-pokoleń przez mistrzów KASUMI.

Cechy produktu

  • ostrze: stal damasceńska

  • 32 warstwy stali skuwanej na gorąco

  • twardość stali 59-60 HRC

  • ostrze zdobione dwustronnie tradycyjnym wykończeniem

  • bardzo wysoka ostrość noża

  • rękojeść: twarde drewno pakka

  • lekki

  • wygodny w użytkowaniu

  • długość całkowita: 28 cm

  • waga: 105 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-84016

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal damasceńska

Linia:

Damascus

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

16

Stan Nowy
Linia DAMASCUS
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 728fe4c4-2f34-4912-a2fd-a123fdeb6c3e

Podobne wyszukiwania