O przedmiocie

Opis produktu

Nóż do trybowania przeznaczony jest do oddzielania mięsa wszelkiego rodzaju od kości. Długie, zakrzywione ostrze łatwo przesuwa się wzdłuż kości umożliwiając precyzyjną pracę.

Cechy produktu

  • ostrze: stal wysokowęglowa

  • twardość 59-60 Rocwell

  • kute na gorąco pod naciskiem 300 ton

  • stal wzmocniona poprzez młotkowanie

  • szerokie ostrze

  • wzór młotkowania sprawia, że krojone produkty nie przywierają do boków ostrza

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • nie absorbuje zapachów

  • nie wywołuje alergii

  • rękojeść: żywica poliacetylanowa, lekka, wytrzymała, higieniczna

  • dobrze dopasowuje się do kształtu dłoni

  • długość całkowita: 25 cm

  • waga: 100 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-72014

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal wysokowęglowa

Linia:

VG 10 HM

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

14

Stan Nowy
Linia VG-10
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 6f95eee7-e005-4cd8-bd5d-ae6b0c11fab0

Podobne wyszukiwania