O przedmiocie

Opis produktu

Kształt noża ze smukłym wąskim ostrzem zwężającym się ku końcowi jest idealny do obierania, krojenia i czyszczenia warzyw i owoców. Świetnie sprawdzi się również podczas siekania cebuli, czosnku, papryczek czy przypraw. Ten rodzaj noża wydaje się być drugim najważniejszym w każdej kuchni, zaraz po nożu szefa.

Cechy produktu

  • ostrze: monolityczna stal wysokowęglowa VG-10PRO

  • wąskie, elastyczne ostrze

  • twardość stali: 56-60 HR

  • wysoka odporność na odkształcenia i pękanie

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • nie absorbuje zapachów

  • nie chłonie wilgoci

  • nie wywołuje alergii

  • rękojeść: polimerowa, lekka, wytrzymała

  • długość całkowita: 17,5 cm

  • waga: 53 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-52007

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal wysokowęglowa

Linia:

VG10 PRO

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

7

Stan Nowy
Linia VG-10
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 959b0f03-a4f4-45c1-8d9e-26f88b19dcb9

Podobne wyszukiwania