O przedmiocie

Opis produktu

Nakiri to nóż dedykowany do cięcia i szatkowania warzyw, oraz ziół. Prosta klinga bardzo ułatwia przenoszenie produktów. Należy pamiętać, że nóż „nakiri" to nie tasak. Dlatego w zupełności nie nadaje się do rozłupywania dużych kawałków mięsa z kością.

Cechy produktu

  • ostrze: monolityczna stal wysokowęglowa VG-10PRO

  • elastyczne ostrze w kształcie tasaka

  • twardość stali 59-60 HR

  • szerokie ostrze można wykorzystać do do przenoszenia pokrojonych produktów z deski na ptelnię czy do garnka

  • wysoka odporność na odkształcenia i pękanie

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • nie absorbuje zapachów

  • nie chłonie wilgoci

  • nie wywołuje alergii

  • rękojeść: polimerowa, lekka, wytrzymała

  • długość całkowita: 31 cm

  • waga: 189 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-54017

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal wysokowęglowa

Linia:

VG10 PRO

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

17

Stan Nowy
Linia VG-10
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: a59b1f29-a677-4a08-8180-1fb6f706aa03

Podobne wyszukiwania