O przedmiocie

Opis produktu

Nóż Santoku posiada ostrze cieńsze od tradycyjnego noża szefa kuchni, które stopniowo zaokrągla się na końcu tworząc prostszą krawędź. Dzięki wgłębieniom na ostrzu podczas krojenia tworzą się małe kieszonki powietrzne zapobiegające przywieraniu krojonych produktów do noża. Nóż Santoku świetni sprawdzi się podczas krojenia w cienkie plasterki mięsa i ryb.

Cechy produktu

  • ostrze: stal molibdenowo-wanadowa

  • wzmacniająca powłoka tytanowa

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • generowanie jonów żelaza na powierzchni eliminuje metaliczny posmak krojonej żywności

  • nie absorbuje zapachów

  • nie wywołuje alergii

  • najwyższa ostrość

  • rękojeść: polipropylen

  • odporny na temperaturę do 90°C

  • długość całkowita: 32 cm

  • waga: 117 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-22018-B

Twardość w skali Rockwella:

58 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal molibdenowo-wanadowa

Linia:

Titanium

Kraj produkcji:

Japonia

Kolor:

niebieski

Długość (cm):

18

Stan Nowy
Linia TITANIUM
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 12023d32-6e9b-44a8-aa74-8b6589b3c4b9

Podobne wyszukiwania