O przedmiocie

Opis produktu

Japoński nóż szefa kuchni zwany również Gyuto jest niezastąpionym najbardziej uniwersalnym nożem, świetnie nadającym się do cięcia, siekania, krojenia w plasterki czy kostki. Dzięki optymalnej wadze i świetnemu wyważeniu sprawdza się również przy cięższym pracach jak krojenie twardych warzyw czy porcjowanie mięsa. Szerokie ostrze można dodatkowo wykorzystać do skrobania oraz przenoszenia przygotowanych składników z deski na patelnię czy do garnka.

Cechy produktu

  • ostrze: stal molibdenowo-wanadowa

  • wzmacniająca powłoka tytanowa

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • generowanie jonów żelaza na powierzchni eliminuje metaliczny posmak krojonej żywności

  • szerokie ostrze można wykorzystać do skrobania oraz przenoszenia przygotowanych składników z deski na patelnię czy do garnka

  • nie absorbuje zapachów

  • nie wywołuje alergii

  • najwyższa ostrość

  • rękojeść: polipropylen

  • odporny na temperaturę do 90°C

  • długość całkowita: 25 cm

  • waga: 45 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-22013-B

Twardość w skali Rockwella:

58 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal molibdenowo-wanadowa

Linia:

Titanium

Kraj produkcji:

Japonia

Kolor:

niebieski

Długość (cm):

13

Stan Nowy
Linia TITANIUM
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 15f59916-fb04-43ee-8c46-0686cb692d61

Podobne wyszukiwania