O przedmiocie

Opis produktu

Japoński nóż szefa kuchni zwany również Gyuto jest niezastąpionym najbardziej uniwersalnym nożem, świetnie nadającym się do cięcia, siekania, krojenia w plasterki czy kostki. Dzięki optymalnej wadze i świetnemu wyważeniu sprawdza się również przy cięższych pracach jak krojenie twardych warzyw czy porcjowanie mięsa.

Cechy produktu

  • ostrze: monolityczna stal wysokowęglowa VG-10PRO

  • elastyczne

  • twardość stali 59-60 HR

  • wysoka odporność na odkształcenia i pękanie

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • nie absorbuje zapachów

  • nie chłonie wilgoci

  • nie wywołuje alergii

  • szerokie ostrze można wykorzystać do skrobania oraz przenoszenia przygotowanych składników z deski na patelnię czy do garnka

  • rękojeść: polimerowa, lekka, wytrzymała

  • długość całkowita: 38 cm

  • waga: 210 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-58024

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal wysokowęglowa

Linia:

VG10 PRO

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

24

Stan Nowy
Linia VG-10
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 0a7aa5e4-bb3b-40c7-a1d3-3ee4f3cf8116

Podobne wyszukiwania