O przedmiocie

Opis produktu

Nóż zwany kuchennym bądź uniwersalnym ma dłuższe i węższe ostrze od ostrza noża szefa kuchni. Świetnie się sprawdza przy krojeniu mięsa, wędlin jak również owoców i warzyw.

Noże ze stali damasceńskiej są wykonywane zgodnie z kunsztem wytwarzania noży pięlegnowanym od 25-pokoleń przez mistrzów KASUMI.

Cechy produktu

  • ostrze: stal damasceńska

  • 32 warstwy stali skuwanej na gorąco

  • twardość 59-61 HRC

  • ostrze zdobione dwustronnie tradycyjnym wykończeniem

  • bardzo wysoka ostrość noża

  • rękojeść: twarde drewno pakka

  • lekki

  • wygodny w użytkowaniu

  • długość całkowita: 24 cm

  • waga: 95g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-82012

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal damasceńska

Linia:

Damascus

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

12

Stan Nowy
Linia DAMASCUS
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 314bb412-ef3c-48b7-b27e-77f460b49fe1

Podobne wyszukiwania