O przedmiocie

Opis produktu

Nóż zwany kuchennym bądź uniwersalnym ma dłuższe i węższe ostrze od ostrza noża szefa kuchni. Świetnie się sprawdza przy krojeniu mięsa, wędlin jak również owoców i warzyw.

Cechy produktu

  • ostrze: stal wysokowęglowa

  • twardość 59-60 Rocwell

  • kute na gorąco pod naciskiem 300 ton

  • stal wzmocniona poprzez młotkowanie

  • wzór młotkowania sprawia, że krojone produkty nie przywierają do boków ostrza

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • nie absorbuje zapachów

  • nie wywołuje alergii

  • rękojeść: żywica poliacetylanowa, lekka, wytrzymała, higieniczna

  • dobrze dopasowuje się do kształtu dłoni

  • długość całkowita: 24 cm

  • waga: 85 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-72012

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal wysokowęglowa

Linia:

VG 10 HM

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

12

Stan Nowy
Linia VG-10
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 598e2db3-56cc-47be-ac4b-62b93760680f

Podobne wyszukiwania