O przedmiocie

Opis produktu

Nóż zwany kuchennym bądź uniwersalnym ma dłuższe i węższe ostrze od ostrza noża szefa kuchni. Świetnie się sprawdza przy krojeniu mięsa, wędlin jak również owoców i warzyw.

Cechy produktu

  • ostrze: monolityczna stal wysokowęglowa VG-10PRO

  • elastyczne

  • twardość stali: 59-60 HR

  • wysoka odporność na odkształcenia i pękanie

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • nie absorbuje zapachów

  • nie chłonie wilgoci

  • nie wywołuje alergii

  • rękojeść: polimerowa, lekka, wytrzymała

  • długość całkowita: 23,5 cm

  • waga: 85 g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-52012

Twardość w skali Rockwella:

59-60 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal wysokowęglowa

Linia:

VG10 PRO

Kraj produkcji:

Japonia

Długość (cm):

12

Stan Nowy
Linia VG-10
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 18d2b18b-45a7-4f03-838b-b414b47109c9

Podobne wyszukiwania