O przedmiocie

Opis produktu

Nóż zwany kuchennym bądź uniwersalnym ma dłuższe i węższe ostrze od ostrza noża szefa kuchni. Świetnie się sprawdza przy krojeniu mięsa, wędlin jak również owoców i warzyw.

Cechy produktu

  • ostrze: stal molibdenowo-wanadowa

  • wzmacniająca powłoka tytanowa

  • wąskie ostrze

  • metal nietoksyczny

  • odporny na korozję i ścieranie

  • generowanie jonów żelaza na powierzchni eliminuje metaliczny posmak krojonej żywności

  • nie absorbuje zapachów

  • nie wywołuje alergii

  • najwyższa ostrość

  • rękojeść: polipropylen

  • odporny na temperaturę do 90°C

  • długość całkowita: 34 cm

  • waga: 100g

  • zalecane mycie ręczne

Parametry produktu

Kod produktu:

K-20020

Twardość w skali Rockwella:

58 HRC

Marka:

Kasumi

Materiał:

stal molibdenowo-wanadowa

Linia:

Titanium

Kraj produkcji:

Japonia

Kolor:

grafitowy

Długość (cm):

20

Stan Nowy
Linia TITANIUM
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 76cf1d49-93e2-4d17-a829-c9cf012c4423

Podobne wyszukiwania