O przedmiocie

Nóż kuchenny Gyuto, ręcznie kuty ze stali k110, autorstwa lokalnej Kuźni "Kowalstwo Zwijacz Piotr. Obróbka cieplna na poziomie 60 HRC zapewnia nożowi bardzo dobry stosunek twardości do udarności.
Rękojeść wykonana jest z drewna egzotycznego i zabezpieczona przed wilgocią olejem lnianym.
Ostrze posiada skórzaną osłonę, również uszytą ręcznie z naturalnej skóry bydlęcej o grubości 2 mm.

Parametry: [mm]
Długość całkowita 340
Długość ostrza 240
Długość krawędzi tnącej 220
Wysokość w stójce 60
Grubość ostrza 2,5

Ostrze zwęża się na całej długoscipłynnie ku końcowi. Cienka krawędź tnąca (0,2 mm) sprawia, że nóż kroi żywność bardzo gładko, co daje komfort i mnóstwo satysfakcji podczas pracy tym narzędziem.

Stan Nowy
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: cde22400-48f9-4db3-9e72-4213130ee657

Podobne wyszukiwania