O przedmiocie

to co na foto.

ostrze kroiło namiętnie żeberka wielokrotnie i je stępiłem. z racji uzywania zazwyczaj innych nozy do innych rzeczy, ostrze tego noza nie bylo ostrzone, tylko tępione(używane) . nie bylo ostrzone - więc trzeba je naostrzyć, ale jest ta zaleta, ze ostrze nie jest porysowane nieprofesjonalnym ostrzeniem. ostrzenie musi byc profesjonalne, bo trzeba dobrze wyprowadzić na nowo ostrze, gdyz pod palcem czuć nierównosci od zużycia ostrza.

jesli potrafisz ostrzyc profesjonalnie, to jest to noz dla ciebie - odwdzieczy sie niespotykaną obecnie jakoscią stali, ktora jest odporna na stępienie i dlugo zachowuje ostrosc.
jest to noz vintage i ma kilkadziesiąt lat.

pozdrawiam

Stan Ze śladami użytkowania
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: 04446101-bb64-4b82-bbb8-c6b9a9ab1716

Podobne wyszukiwania