O przedmiocie

Stwórz swoją kulinarną przygodę z nożem w japońskim stylu Nakiri, który wykonałem własnoręcznie, skuwając stal z grubości 5 mm do 3 mm. Dzięki temu procesowi nóż zyskuje niezwykłą wytrzymałość, a jednocześnie zachowuje precyzję i lekkość potrzebną do idealnego cięcia. Nóż jest ręcznie kuty, co zapewnia niepowtarzalny charakter i doskonałą jakość. Stal użyta do jego produkcji to stal wysokowęglowa (50HF), hartowana. Nakiri to nóż kuchenny idealny dla miłośników precyzyjnego krojenia oraz sztuki kulinarnej. Jest ostry i łatwo prowadzi się przez twarde i miękkie produkty, a dzięki odpowiedniemu wyważeniu jest niezwykle wygodny w użyciu. Ergonomiczna rękojeść z naturalnych materiałów (dąb, piny mosiężne) zapewnia pewny chwyt i komfort pracy. Długość noża to 24 cm, ostrze 14 cm, rękojeść 10 cm.

Stan Nowy
Marka bez marki
Przeznaczenie do siekania
Materiał ostrza stal węglowa
Długość ostrza 14 cm
Długość trzpienia 10 cm
Stan opakowania brak opakowania
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: c8c44e01-2d48-4cc1-91af-12c00508a260

Podobne wyszukiwania