O przedmiocie

Opis produktu

Japoński nóż szefa kuchni zwany również Gyuto jest niezastąpionym najbardziej uniwersalnym nożem, świetnie nadającym się do cięcia, siekania, krojenia w plasterki czy kostki. Dzięki optymalnej wadze i świetnemu wyważeniu sprawdza się również przy cięższym pracach jak krojenie twardych warzyw czy porcjowanie mięsa. Szerokie ostrze można dodatkowo wykorzystać do skrobania oraz przenoszenia przygotowanych składników z deski na patelnię czy do garnka.

Cechy produktu

  • ostrze: tradycyjna japońska stal węglowa Aogami/Blue Paper Steel wzbogacona chromem i wolframem

  • twardość 62 HRC

  • kute rzemieślniczo

  • ośmiokątna rękojeść wykonana z drewna wiśni

  • laminowana góra rękojeści

  • wymagają konserwacji i kontrolowanego użytkowania

  • nie posiadają właściwości nierdzewnych

  • należy myć ręcznie

  • limitowane ilości

Parametry produktu

Kod produktu:

K-KSA-700

Twardość w skali Rockwella:

62 HRC

Marka:

Kasumi

Linia:

Black Hammer

Długość (cm):

21

Stan Nowy
Linia BLACK HAMMER
Marka Kasumi
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: bf6fe1bd-d8e2-4941-809e-9cb63c42a902

Podobne wyszukiwania