O przedmiocie

Niesłabnące od przeszło 100 lat powodzenie przepisów kulinarnych Lucyny Cwierczakiewiczowej skłoniło nas do kolejnej próby zaspokojenia potrzeb czytelniczych w tym względzie. Przepisy zawarte w niniejszym wyborze pochodzą z dwóch najgłośniejszych książek kucharskich sławnej Autorki: ,,365 obiadów" i „Jedynych praktycznych przepisów konfitur, różnych marynat, wędlin, wódek, likierów, win owocowych, miodów oraz ciast". Pierwsza z tych książek ukazała się w roku 1860, a druga w 1885.

Stan: bardzo dobry
Data wydania: 1991

Stan Bardzo dobry
Wydawnictwo KAW Krajowa Agencja Wydawnicza
Język polski
Oryginalność oryginał
Tytuł Obiady, ciasta, konfitury
Autor Lucyna Ćwierczakiewiczowa
Rok wydania 1991
Liczba stron 194
Zgłoś naruszenie zasad
Oferta: f9dbde65-b56c-4918-9f0d-a3bcb1971e75

Gospodarstwo domowe, kuchnia

Bodzentyn  
(3)
Gliwice  
(2)
Kielce  
(2)
Szubin  
(1)
Tarczyn  
(1)
Opolno-Zdrój  
(1)
Włocławek  
(1)
Otwock  
(1)
Wołów  
(1)
Łódź  
(1)
Jarosław  
(1)
Bytom  
(1)
Końskowola  
(1)
Ostrów Mazowiecka  
(1)
Stare Grochale  
(1)
Jarocin  
(1)
Borkowo  
(1)
Gniezno  
(1)
Wieliczka  
(1)
Chojnów  
(1)
Olsztyn  
(1)
Konstancin-Jeziorna  
(1)
Wołomin  
(1)
Legionowo  
(1)
Grodzisk Mazowiecki  
(1)
Rybnik  
(1)
Zakopane  
(1)
Cieszyn  
(1)
Główna  
(1)
Toruń  
(1)
Zamość  
(1)
Nawojowa  
(1)
Kozy  
(1)
Muszyna  
(1)
Chmielno  
(1)
Piastów  
(1)
Ostrzeszów  
(1)
Kowal  
(1)
Kołobrzeg  
(1)
Góra  
(1)
Nowy Targ  
(1)
Olkusz  
(1)
Mikołów  
(1)
Ożarów Mazowiecki  
(1)
Mysłowice  
(1)
Bodzanów  
(1)
Szumirad  
(1)
Kunice  
(1)