Do spaghetti ... sycylijskie pesto!
prawdziwa uczta dla Twojego apetytu i zdrowia!
ZA 3 SZTUKE 69,50 zł
-PESTO Sycylijskie z migdałami 180 g.
Składniki: miąższ pomidorowy (pomidor, korektor kwasu soku pomidorowego: kwas cytrynowy) 55,7% (Włochy), bakłażan, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, słodkie migdały 5,1%, świeży czosnek, sól, pikantne chilli, sucha bazylia, suche oregano.
-PESTO z Wysp 180 g.
Składniki: suszone pomidory 47,2%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, tuńczyk w oleju kroplowym, słodkie migdały, sól, czarny pieprz, suszona pietruszka, ocet
Alergeny: Podświetlone składniki mogą wywoływać reakcje u osób uczulonych lub nietolerancyjnych Może zawierać śladowe ilości orzechów, orzechów laskowych, migdałów
-PESTO Pantesco 180 g.
Składniki: suszone pomidory 45,7% (Włochy), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, kapar, słodkie migdały, ocet, białe wino, świeży czosnek, czarny pieprz, świeża bazylia, sól.
ALERGENY: wyróżnione składniki mogą wywoływać reakcje u osób z alergią lub nietolerancją
Może zawierać śladowe ilości orzechów, orzechów laskowych i migdałów
Razem: 3 PRODUKTY, 540 gramów.
😉ZA 3 SZTUKE 69,50 zł
PRZYGOTOWANIE:
Nasze pesto są gotowe do spożycia.
Słoik 180g. wystarczy na 2 do maksymalnie 3 porcji.
Doprowadź osoloną wodę do wrzenia (łyżeczka soli x litr wody), dodaj spaghetti (maksymalnie 350 gramów) i gotuj przez 7 do 12 minut zgodnie z preferowanym sposobem gotowania. Podgrzej patelnię łyżką oliwy z oliwek (lub łyżeczką masła) przez 3 minuty i wlej mieszankę sycylijskiego pesto na małym ogniu. Jak tylko dojdzie do odpowiedniego gotowania, spaghetti dobrze odsącz i wlej na patelnię z już podgrzanym pesto, mieszaj przez 2/3 minuty i podawaj szybko, dodając posypany parmezanem lub podobnym tartym serem i kilka listków bazylii....
Smacznego!
PRODUKCJA RĘCZNA BEZ BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW
OTWARTE PRZECHOWYWAĆ W CHŁODNYM, SUCHYM MIEJSCU
Aby uzyskać więcej informacji na temat produktów oraz sposobu zakupu i wysyłki,
SKONTAKTUJ się z nami TUTAJ:
(w języku polskim, angielskim, włoskim)
e-mail: m.dimaggio1966@gmail.com
WhatsApp: +39 3357297194
Dziękuję!
Maurizio