Pionowy opiekacz gazowy GD-4/S niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg.
Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa.
Wykonanie - stal nierdzewna.
Cztery podwójne palniki na podczerwień z płytkami ceramicznymi niezależnie sterowane. Powierzchnia grzewcza palników 64,5x18,5 cm. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa.
Uwaga: Zamontowane dysze na gaz propan-butan (G30). Można domówić dysze na gaz sieciowy G20.
Dane techniczne
Wymiary (dł; szer; wys):51x59x112 cm
Moc:14 kW
Jednorazowy wsad:do 70 kg
Długość bagnetu:63 cm
Liczba pól grzewczych:4 szt.
Rodzaj zasilania: gazowe
Umieszczenie silnika: góra
Istnieje możliwość wysyłki towaru w przystępnej cenie.
Posiadam również inne wyposażenie do lokali gastronomicznych. Więcej informacji pod numerem telefonu: 665 658 020