Opracuję i wdrożę indywidualną dokumentację z zakresu GMP, GHP i systemu HACCP w szkołach, stołówkach, przedszkolach, restauracjach, barach, pizzeriach, sklepach spożywczych, hurtowniach, piekarniach, ciastkarniach, zakładach gastronomicznych, firmach cateringowych, w działalnościach food truck, przyczepach gastronomicznych, lodziarniach, masarniach, aptekach, zakładach produkujących żywność, itp.
Dokumentacja jest opracowywana indywidualnie dla każdego klienta w zależności od prowadzonej działalności.
Księga HACCP opracowywana jest na podstawie wstępnego audytu, gdzie uzyskiwane są wszystkie informacje potrzebne do opracowania dokumentacji.
Dokumenty tj. księga HACCP, rejestry, instrukcje przekazywane są w formie papierowej w skoroszycie.
Oferta dotyczy całej Polski !!!
Cena za opracowanie dokumentacji ustalana jest indywidualne w zależności od prowadzonej działalności.